Untitled Document

گل کلابز دات کام
آخرين ارسالهاي انجمن
فراخوان جذب مدیر در انجمن گل کلابز

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 24
1 2 3 11 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 238
    Administrators Pejman آواتار ها
    تیم مورد علاقه
    ایتالیا
    بازیکن مورد علاقه
    توتی
    مربی مورد علاقه
    هیتزفلد

اخبار استقلال فصل 89/90

اخبار استقلال در فصل 89/90 در این بخش بررسی میگردد.

FORZA AZZURRI

World Class Bayern Munchen آواتار ها
    تیم مورد علاقه
    بایرن مونیخ
    بازیکن مورد علاقه
    تورس - بوفون - روبن - لام - ریبری - جرارد - لمپارد - کریمی - ه
    مربی مورد علاقه
    اوتمار هیتزفلد

كليه ي اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران استعفا كردند.

به گزارش ايسنا؛ پس از بازديد يك شنبه شب علي سعيدلو از باشگاه استقلال و جلسه با اعضاي هيات مديره اين باشگاه و بحث درباره ي تغيير و تحولات هيات مديره، كليه ي اعضاي هيات مديره استعفا دادند.

به گفته ي خسرو دانشجو كه پس از نشست يك شنبه شب با خبرنگاران سخن مي گفت، كليه ي اعضاي هيات مديره استقلال در جلسه با سعيدلو استعفاي شفاهي و برخي نيز استعفاي كتبي خود را اعلام كرد ه اند.

منبع
    WE ARE THE CHAMPIONS

تیم مورد علاقه
    بایرن مونیخ
    بازیکن مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    اوتمار هیتزفلد

مظلومی سرمربی استقلال

پرويز مظلومي به عنوان سرمربي جديد استقلال انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرويز مظلومي كه شايعات زيادي درباره حضورش در تيم شاهين بوشهر به گوش مي رسيد صبح امروز در باشگاه استقلال قرارداد دو ساله با باشگاه استقلال امضا كرد و به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب شد.

اين در حاليست كه علي فتح الله زاده در جلسه صبح امروز حاضر نبود. او براي مسايل تحصيلي اش به آذربايجان سفر كرده بود.

منبع
    WE ARE THE CHAMPIONS

تیم مورد علاقه
    بایرن مونیخ
    بازیکن مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    اوتمار هیتزفلد

پرويز مظلومي پس از عقد قرارداد 2 ساله با استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس صحبت هاي انجام داد:

*پس از مدت ها انتظار سرمربيگري تيم استقلال به شما رسيد. در اين خصوص صحبت كنيد؟

از سال 80 در پايان تمام ليگ هاي برتر صحبت از حضور من در استقلال مي شد اما پس از 9 سال اين اتفاق افتاد و از اين بابت بسيار خوشحال هستم.

* قراردادتان با استقلال چند ساله است؟

2 ساله امضا كردم و از لحاظ مالي نيز همه چيز را به فتح الله زاده و نظري جويباري سپردم. قرارداد مالي ام با استقلال سفيد امضا شده است.

* روز چهارشنبه خبر حضور شما در شاهين بوشهر از قول مديرعامل باشگاه منتشر شد اما به يكباره به استقلال آمديد؟

بايد از آقاي حسيني كنگاني و هواداران خونگرم شاهين بوشهر عذرخواهي كنم ولي به آنها گفته بودم گزينه اولم استقلال است. با توجه به اينكه قراردادي با شاهين بوشهر نوشته نشده بود از آنها تا روز شنبه فرصت خواستم و حتي بليت سفر به بوشهر را هم تهيه كردم اما تكليف شد كه به عنوان يك استقلالي به تيمم خدمت كنم. اگر من اين مسئوليت را قبول نمي كردم چه كسي بايد اين تيم را جمع مي كرد؟ اميدوارم پيشكسوتان استقلال مثل حجازي ها، پورحيدري ها، روشن ها و قلعه نويي ها به تيم ما كمك كنند.

* با مديرعامل شاهين صحبت كرديد؟

بلكه به ايشان گفتم با استقلال تمام كردم و مطمئن هستم آقاي كنگاني شرايط من را درك خواهند كرد.

* قبول داريد كار سختي را پذيرفتيد؟

كار در استقلال خيلي سخت است اما من نمي توانستم به تيم محبوبم پشت كنم. قبول دارم ريسك كردم اما مطمئن هستم همه به من براي موفقيت در اين تيم كمك خواهند كرد. استقلال تيم بزرگي است و از اين پس هم بزرگ خواهد ماند.

* بازيكنان بزرگي از استقلال جدا شدند. براي اين مسئله چه تعبيري اتخاذ كرده ايد؟

بازيكناني كه از استقلال جدا شدند همگي نفرات سرشناسي بودند و ما هم دوست داشتيم در اين تيم حضور داشته باشيم. بلاتكليفي باشگاه صبر آنها را كم كرد اما بايد به آينده فكر و براي آنها جايگزين هاي خوبي انتخاب كنيم.

* در خصوص3 بازيكني كه جذب شده اند (صالحي نژاد، شيرزاد و دسوزا) چه صحبتي داريد؟

آنهايي كه جذب شده اند با نظر من به اين تيم نيامدند. صحبت*هاي لازم را با مسئولان تيم انجام دادم و با توجه به اينكه قراردادشان را ثبت نكردند با آنها نشستي خواهيم داشت. منتظر سرپرست باشگاه استقلال هستم و در يك نشست مطبوعاتي همه چيز را اعلام خواهيم كرد.

* شنيده مي شود باشگاه استقلال بازيكنان بزرگي را به خدمت خواهد گرفت؟

من ليستم را ارائه كردم و بايد در اين خصوص صحبت كنم. معتقدم بازيكناني بايد به استقلال اضافه شوند كه به درد ما بخورند و در پست هاي مختلف كمك حال ما باشند.

* دستياران خود را انتخاب كرده ايد؟

در حال بررسي هستم و قصد دارم از پيشكسوتان استقلال كمك بگيرم و به زودي نام آنها را اعلام خواهم كرد.

منبع
    WE ARE THE CHAMPIONS

تیم مورد علاقه
    بایرن مونیخ
    بازیکن مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    اوتمار هیتزفلد

مجیدی در کنار رونی و اولیچ

نام مهاجم تیم فوتبال استقلال در تازه ترین رده بندی گلزنان برتر سال 2010 در کنار وین رونی از منچستریونایتد و ایویکا اولیچ از بایرن مونیخ قرار گرفت.
    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت آمار و تاریخ فدراسیون بین المللی فوتبال (IFFHS)، فرهاد مجیدی مهاجم استقلال با 5 گل در رده بیست و نهم گلزنان برتر جهان قرار دارد. رونی، بازیکن انگلیسی من یونایتد و اولیچ ، مهاجم کروات بایرن مونیخ، نیز در رده 29 قرار دارند.

مهرزاد معدنچی ، مهاجم ایرانی الاهلی دوبی با 4 گل در رده 57 قرار دارد و مهدی رجب زاده از مس کرمان رده 63 را به خود اختصاص داده است.

تیاگو ناسیمانتو ، مهاجم برزیلی کروزیرو، با 9 گل در رده نخست این رده بندی قرار دارد.

منبع
    WE ARE THE CHAMPIONS

Professional PROFESSIONAL آواتار ها
    تیم مورد علاقه
    پرسپوليس | بارسلونا | آث ميلان | اسپانيا|هلند
    بازیکن مورد علاقه
    علي كريمي | محسن خليلي | ليونل مسي | كاكا
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا | افشين قطبي

فکري دستيار دوم مظلومي در استقلال

اعضاي کادر فني تيم استقلال تهران معرفي شدن.

بر اساس اعلام باشگاه استقلال، پرويز مظلومي، سرمربي تيم فوتبال استقلال، بهتاش فريبا و محمود فکري را به عنوان دستياران خود انتخاب کرد. همچنين حسين ترابپور، مربي دروازه بانها ، مرتضي محصص به عنوان مشاور فني، و بهزاد نوشادي به عنوان مربي بدنساز در تيم استقلال تهران فعاليت خواهند کرد.

منبع
    .: کاش خدا سه چيز را نمي آفريد غرور, عشق , دروغ تا از روي غرور به خاطر عشق دروغ نميگفتيم :.

تیم مورد علاقه
    بازیکن مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا | افشين قطبي

آبي*ها به دنبال آندرانيك تيموريان

پرويز مظلومي گفت: رفتن عماد رضا الزمالک مصر شايعه*اي بيش نيست.

در حالي که سايت باشگاه الزمالک اعلام کرد عماد رضا با قراردادي سه ساله به ارزش 600 هزار دلار با اين باشگاه قرارداد امضا کرده است، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران که خواهان جذب اين بازيکن است گفت که اين خبر صحت ندارد.
    مظلومي اظهار کرد: اين که رسانه*ها اعلام کردند عماد رضا با الزمالک قرارداد بسته است، شايعه*اي بيش نيست چرا که مدير برنامه*هاي اين بازيکن با ما صحبت کرده و مقدمات استقلالي شدن عماد رضا، فراهم شده است.
    مظلومي همچنين درخصوص ديگر بازيکناني که استقلال با آن*ها در حال مذاکره است، افزود: امشب قرار است دو تن از بازيکنان ايراني شاغل در خارج با ما مذاکره کنند.
    وي در پاسخ به اين سوال که آيا يکي از اين بازيکنان جواد کاظميان است، تصريح کرد: کاظميان جزو گزينه*هاي ما نيست چرا که ما در اين پست بازيکنان خوبي داريم اما روي آندرانيک تيموريان نظر مثبتي داريم.

منبع

.: کاش خدا سه چيز را نمي آفريد غرور, عشق , دروغ تا از روي غرور به خاطر عشق دروغ نميگفتيم :.

تیم مورد علاقه
    بازیکن مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا | افشين قطبي

سرپرست تيم استقلال مشخص شد

نظري جويباري سرپرست سابق تيم فوتبال استقلال بار ديگر به اين سمت انتخاب شد.

"علي نظري جويباري" دیروز(یکشنبه) با حکم علي فتح*الله زاده سرپرست باشگاه استقلال به عنوان سرپرست تيم فوتبال اين باشگاه انتخاب شد.
    نظري جويباري در گذشته و زمان مدير عاملي حسين قريب و سرمربيگري امير قلعه*نويي اين سمت را داشت.
    در فصل گذشته غلامحسين مظلومي به عنوان مدير(سرپرست) در اين سمت مشغول به کار بود.

منبع

تیم مورد علاقه
    بازیکن مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا | افشين قطبي

استقلالي*ها هنوز صحبتي با من نکرده*اند/ وضعيتم در مس نامشخص است

مدافع فصل پيش تيم فوتبال مس کرمان گفت: دوست دارم به استقلال برگردم اما هنوز هيچ صحبتي براي بازگشتم به اين تيم مطرح نشده است.

پیروز قربانی افزود: شخصا مایلم به استقلال برگردم اما هنوز چیزی مشخص نیست و تماسی از باشگاه با من گرفته نشده است.

وی در پاسخ به این سوال که اگر استقلال نشد در مس می ماند یا به تیم دیگری خواهد رفت؟ گفت: همانطور که گفتم چیزی مشخص نیست و نمی*دانم چه اتفاقی رخ می دهد. برای همین ترجیح می دهم در مورد ماندن در مس یا حضور در تیم دیگری هم صحبت نکنم.
    پیروز قربانی در پاسخ به این صحبت مسئولان باشگاه استقلال مبنی براینکه به دلیل ترافیک در خط دفاعی احتمال جذب قربانی تقریبا صفر است تصریح کرد: در این مورد هم کسی با من صحبت نکرده و چیزی از باشگاه استقلال نشنیدم.
    مدافع سابق استقلال پس از یک فصل بازی در مس کرمان به دنبال حضور مجدد در تیم سابقش است اما باتوجه به صحبت هایی که از سوی مسئولان باشگاه مطرح شده، احتمال آبی پوش شدن قربانی کم است.

منبع

تیم مورد علاقه
    بازیکن مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    گوارديولا | افشين قطبي

پورحيدري: وقتي بحث درآمد مطرح مي*شود از عشق حرف نزنيد

مدير فني تيم استقلال گفت: وقتي بازيکنان دم از فوتبال حرفه*اي مي*زنند ديگر نبايد از عشق به پيراهن صحبت کنند.

منصور پورحيدري در خصوص حضورش به عنوان مديرفني در تيم استقلال گفت: چند جلسه با آقاي فتح*الله*زاده صحبت کرده بودم و قرار بر اين شد که پس از اتمام مسابقات ليگ يک و بعد از پايان مسئوليتم در شن ساي اراک در خدمت استقلال باشم.

وي در خصوص جذب بازيکنان جديد توسط مسئولان استقلال عنوان کرد: بازيکنان خوبي به استقلال آمده*اند که همگي شناخته شده هستند. خواهش من از هواداران استقلال اين است که صبور باشند چون با توجه به تغيير و تحولاتي که چه در سطح مديريت و چه در بازيکنان بوجود آمده تيم نياز به زمان دارد ولي با کادر قوي و درايت مسئولان، استقلال مي*تواند در ليگ برتر حرف*هاي زيادي براي گفتن داشته باشد.

مدير فني تيم استقلال در خصوص جدايي خسرو حيدري اظهار داشت: بازيکنان فوتبال آزاد هستند که براي زندگي خود تصميم بگيرند و حرفه*اي عمل کنند اما وقتي براي آينده ورزشي خود حرفه*اي تصميم* مي*گيرند ديگر دم از مردم و عشق به پيراهن استقلال نزنند. وقتي بحث فوتبال حرفه*اي مطرح مي*شود عشق در اين ورزش جايي ندارد و بازيکن بايد بيشتر به فکر درآمد خود باشد.
    وي گفت: با وجود اينکه جدايي حيدري باعث ناراحتي خيلي از هواداران شده اما با اين زمان کم فتح*الله*زاده و مظلومي عملکرد قابل قبولي داشتند.

منبع