به نظر میرسه کارلتو تیم را واقعا برای له کردن تمام رقبا بسته.بازی زیبا و شروع بی نظیر برای آبی های لندن.دروگبا هم که نشان داد مثل همیشه موتورش روشن است.البته هر تیمی بازیکنی مثل لمپارد را همه کاره داشته باشه میتونه همیشه به برد قاطعانه فکر کنه.
کلیه مباحث و نظرات راجع به بازی ها و بازیکنان و روند تیم در این بخش انجام میگیرد.
FORZA AZZURRI

به نظر میرسه کارلتو تیم را واقعا برای له کردن تمام رقبا بسته.بازی زیبا و شروع بی نظیر برای آبی های لندن.دروگبا هم که نشان داد مثل همیشه موتورش روشن است.البته هر تیمی بازیکنی مثل لمپارد را همه کاره داشته باشه میتونه همیشه به برد قاطعانه فکر کنه.
WE ARE THE CHAMPIONS

چلسی خیلی خوب بازیا رو شروع کرده . و تیما رو با اختلاف داره پشت سر میزاره . ایشالله تا آخر هم همین طوری باشه .
اگرو به نظرم باید بره لیورپول کنار ال نینو و زوج خوبی را تشکیل بدهند.چلسی به دردش نمیخوره..چلسی باید به فکر یک مهاجم در کنار دروگبا باشه مثل پاتو یا حتی لاوتزی
FORZA AZZURRI
منم با اومدن آگرو به چلسی موافقم میتونه بعد از یه مدت به بازیکن فیکس این تیم تبدیل بشه بعدم تا آخر دوران بازیگریش تو این تیم بمونه بخوبی بازی کنه و مثل لمپارد یه اسطوره بشه برا هوادارای چلسی من خودم که اگه آگرو بره چلسی طرفدار چلسی میشم الآنم یه علاقه ای دارم به چلسی ولی در حد هواداری.
اگه آگرو بره چلسی بعد مقابل من سیتی بازی کنه نبرد آگرو و تبسشایدم تبس رو هم چلسی خرید هیچی بعید نیست
![]()
La Camiseta
معمولا تیم های بزرگ بازیکنایی رو که در مقابلشون خوب بازی میکنن به خدمت میگیرن.
تبس الآن به کابوس من چلسی تبدیل شده تو این چند فصل همه بازیها به چلسی گل زده![]()
La Camiseta